κάρτες λένορμαν ερμηνεία πρόβλεψη

ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ

Αν πρόκειται να τα διαβάσετε για κάποιον άλλο, ανακατέψτε την τράπουλα προσεκτικά πριν επιτρέψετε στον ενδιαφερόμενο να την πιάσει. Αυτό βοηθά να απαλλαγούν τα χαρτιά από κάθε περασμένη επιρροή και να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα για το διάβασμα. Δίνετε στον ενδιαφερόµενο την τράπουλα για να ανακατέψει τα χαρτιά, και έπειτα να αφήσει την τράπουλα µπροστά του και να κόψει µε το αριστερό χέρι 2 φορές προς την κατεύθυνση της καρδιάς (να χωρίσει δηλαδή την τράπουλα σε τρία µέρη).Οι τρεις στοίβες που έχουν σχηματιστεί μαζεύονται η μια πάνω στην άλλη ώστε να σχηματιστεί τελικά μια στη μέση του τραπεζιού. Μετά ο χαρτομάντης τα καταστρώνει και τα ερμηνεύει.

ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

Γυρίζουµε τα τρία πακέτα ώστε να ανοίξει το κάτω χαρτί κάθε πακέτου. Αυτά τα τρία χαρτιά είναι τα Κλειδιά, µας δίνουν δηλαδή µια πρώτη εικόνα προτού ρίξουµε τα χαρτιά. Εδώ πρέπει να σηµειώσουµε ότι στην ανάγνωση της Τσιγγάνικης Λένορµαν τράπουλας, δεν παίζει ρόλο αν τα χαρτιά ανοίξουν αντεστραµµένα. Αξιολογούµε τα Κλειδιά µε βάση τη σηµασία τους (βλ.Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ). Αυτό θα µας δώσει µια πρώτη γενική εικόνα για το ερώτηµα που µας απασχολεί.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΗΣ

Στη συνέχεια, ενώνουµε ξανά τα 3 πακέτα, και ρίχνουµε και τα 36 χαρτιά, το ένα µετά το άλλο, σε 5 σειρές: οι πρώτες 4 θα έχουν 8 χαρτιά, και η 5η θα έχει 4 χαρτιά.

Τώρα αρχίζει η ερµηνεία της διάταξης των χαρτιών. Το επίκεντρο της ερµηνείας είναι είτε το χαρτί 28 (ΑΝΤΡΑΣ) είτε το χαρτί 29 (ΓΥΝΑΙΚΑ), ανάλογα µε το αν ο ενδιαφερόµενος είναι άντρας ή γυναίκα. Δηλαδή, αν π.χ. ο ενδιαφερόµενος είναι γυναίκα, θα µας απασχολήσουν τα χαρτιά που βρίσκονται γύρω από το χαρτί 29, ενώ αν ο ενδιαφερόµενος είναι άντρας, θα µας απασχολήσουν τα χαρτιά που βρίσκονται γύρω από το χαρτί 28, πάντα ανάλογα µε τη µέθοδο ανάγνωσης που θα επιλέξουµε. Σαν μέθοδοι κατάστρωσης προτείνονται ο τσιγγάνικος σταυρός, οι διαγώνιοι, και το τετράγωνο. Αριστερά μπορείτε να βρείτε ακριβείς πληροφορίες για αυτές τις μεθόδους ανάγνωσης.

Η όλη ερµηνεία, όπως είπαµε, περιστρέφεται γύρω από το χαρτί του ενδιαφερόµενου, και αυτό που πρέπει να προσέξουµε είναι η θέση των υπόλοιπων χαρτιών σε σχέση µ' αυτό:

Ό,τι βρίσκεται δεξιά από το χαρτί του ενδιαφερόµενου, αφορά το παρελθόν.

Ό,τι βρίσκεται αριστερά, αφορά το µέλλον.

Ό,τι βρίσκεται πάνω, µας δίνει πληροφορίες για κάτι που συµβαίνει τώρα, είτε για κάτι που πρόκειται να συµβεί άµεσα.

Ό,τι βρίσκεται κάτω από το χαρτί του ενδιαφερόµενου, αφορά τα απωθηµένα, δηλαδή αυτά µε τα οποία προτιµά κανείς να µην ασχοληθεί.

-------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ 

Ακολουθώντας ως μέθοδο κατάστρωσης το "ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ", ερµηνεύουµε τα 8 χαρτιά που περιβάλλουν άµεσα το χαρτί του ενδιαφερόµενου. 

ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Είναι ο παραδοσιακός τσιγγάνικος τρόπος ανάγνωσης των χαρτιών. Ακολουθώντας ως μέθοδο κατάστρωσης τον "ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ", ερµηνεύουµε όσα χαρτιά βρίσκονται στον ίδιο οριζόντιο και κατακόρυφο άξονα µε το χαρτί του ενδιαφερόµενου. 

ΔΙΑΓΩΝΙΟΙ

Ακολουθώντας την μέθοδο κατάστρωσης "ΔΙΑΓΩΝΙΟΙ", βλέπουµε τα χαρτιά που βρίσκονται πάνω στις νοητές γραµµές που ξεκινούν διαγωνίως από τις 4 γωνίες του χαρτιού του ενδιαφερόµενου. Αυτή η µέθοδος ανάγνωσης προσφέρεται για ανάλυση της τωρινής κατάστασης, καθώς τα χαρτιά που αναφέρονται στο παρελθόν και στο µέλλον (δεξιά και αριστερά από το χαρτί του ενδιαφερόµενου) λαµβάνονται σχετικά λιγότερο υπόψη. 


Αν θέλετε τη δική σας προσωπική πρόβλεψη με τις κάρτες Λενορμάν, τότε όπου κι αν είστε στην Ελλάδα καλέστε μας στο τηλέφωνο 901.901.5185 οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας κι εμείς θα ρίξουμε τις κάρτες για να βρούμε παρέα τις απαντήσεις, τις λύσεις ή τις αποκαλύψεις που ζητάτε. 

Προβλέψεις Ταρώ, τράπουλα, χαρτομαντεία, χαρτοριχτρες, ερμηνεία ταρώ, λένορμαν, χαλ, ωροσκόπος, επανσύνδεση, ζώδια, ονειροκρίτης

Προβλέψεις Ταρώ

Με το πρώτο τηλεφώνημα στο 875.5000.978 θα βρεις τις λύσεις στο πρόβλημα σου. Εγγυημένα. Οι Κάρτες μιλάνε για όλα με έγκυρες άμεσες Αναλύσεις και Προβλέψεις με απόλυτη επιτυχία.

Το συγκεκριμένο κέντρο ταρωμαντείας πάντα πρωτοπόρο επιλέγει να επικοινωνεί με το κοινό μέσα από την γραμμή με τη φθηνότερη χρέωση στην αγορά. Με μόνο 0,79€/λεπτό από σταθερό, μπορείς να καλέσεις και να πάρεις όλες τις απαντήσεις που ζητάς εύκολα – γρήγορα – απλά.

Μάθε όλη την αλήθεια με τη βοήθεια της μαγικής τράπουλας ΤΑΡΩ. 

Αστρολόγος Αδαμαντία Μελλοντολόγοι

Αστρολόγος Αδαμαντία και Συνεργάτες

Νέο ανερχόμενο ταλέντο στο χώρο της μελλοντολογίας έχει ξεπροβάλει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Η ανοδική της πορεία είναι αδιαμφισβήτητη και η Αστρολόγος - Μέντιουμ Αδαμαντία έχει καταφέρει σε ελάχιστο χρόνο να αποκτήσει φανατικούς φίλους που την ακολουθούν και την συμβουλεύονται σε καθημερινή βάση.

Κάλεσε την Αστρολόγο, Μέντιουμ και ειδική στις προβλέψεις με την τράπουλα Ταρώ, Αδαμαντία και τους Επιλεγμένους Συνεργάτες της στο τηλέφωνο 875.5000.994 καθημερινά οποιαδήποτε στιγμή. 

Μέντιουμ Προβλέψεις Αλέξανδρος

Μέντιουμ Αλέξανδρος

Οι αστρολογικές υπηρεσίες του Αλέξανδρου με εξειδίκευση στη Σφίγγα και την Κρυσταλλομαντεία είναι οι πιο περιζήτητες του είδους στην Ελλάδα καθώς λιγότερα από 5 άτομα στη χώρα γνωρίζουν τις συγκεκριμένες μεθόδους προβλέψεων στη χώρα. Λόγω της πολυετούς εμπειρίας του μπορεί μέσα σε λίγα μόνο λεπτά να βρει πράγματα για τη ζωή σας που δεν θα μαθαίνατε ποτέ. Εμπιστευτείτε τον και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι. Μιλήστε άμεσα με τον Αλέξανδρο και τους συνεργάτες του.Ο Αλέξανδρος είναι πρώην συνεργάτης και εγκάρδιος φίλος. 100% αξιόπιστος επαγγελματίας και ο καλύτερος στον τομέα του σε όλη την Ελλάδα.

Μελλοντολόγος Αστρολόγος, μέντιουμ ζώδια, αστρολογία, τράπουλα, χαρτομαντεία, ερμηνεία ταρώ, ωροσκόπος, συναστρία, επανασύνδεση

Μελλοντολόγος Μαρία Τρουλινού

Για χρόνια ταξίδευε ανά τον κόσμο σπουδάζοντας τη γνώση της Μελλοντολογίας και του μεταφυσικού.
Σπούδασε σε γνωστή σχολή της Ινδίας, αστρολογία – μελλοντολογία και ινδική Αστρολογία και παρακολούθησε δεκάδες σεμινάρια σε Ευρώπη και Αμερική. Η Μαρία επέστρεψε στην Ελλάδα με σκοπό να μεταφέρει τις γνώσεις της σε όλους όσους το έχουν ανάγκη.
Η Μαρία Τρουλινού και οι εξαιρετικοί Συνεργάτες της σε περιμένουν καθημερινά στο τηλέφωνο 875.5000.992 όλο το 24ώρο. 

Αστρολόγοι, Μέντιουμ, αριθμολόγος, αστρολόγος, ζυγός, ζώδια, αστρολογία

Astrologoi.com

Οι αστρολόγοι υπάρχουν στον πλανήτη Γη από αρχαιοτάτων χρόνων. Η πορεία τους είναι καταγεγραμμένη σε ιστορικά ντοκουμέντα και είναι αδιαμφισβήτητη.
Οι astrologoi.com βρίσκονται κοντά σας δύο δεκαετίες. Σε αυτό τον χρονικό ορίζοντα – όσο μικρός κι αν φαντάζει σε σχέση με την ιστορία της αστρολογίας και των άλλων μελλοντολογικών επιστημών – καταφέραν να καταξιωθούν και να αγαπηθούν από το κοινό της χώρας που καθημερινά τους εμπιστεύεται τα προβλήματά του και ζητά λύσεις. 

Αστρολογία, ζώδια, αστρολόγοι, αστρολόγος, αστρολογικός χάρτης, αστρομαντεία, μέντιουμ, ταρώ, ονειροκρίτης, αριθμολογία

Κέντρο Μελλοντολογίας

Διπλωματούχοι αστρολόγοι - μελλοντολόγοι της συγκεκριμένης τηλεφωνικής γραμμής έχουν αποσπάσει αρκετές φορές βραβεία διεθνών οργανισμών και κυρίως πολλά θετικά σχόλια από το κοινό για τις υπηρεσίες τους. 
H Ιωάννα Βλάχου και οι συνεργάτες της με τις γνώσεις τους και τη διορατικότητά τους θα σε βοηθήσουν να βρεις το δρόμο σου με απλές και κατανοητές προβλέψεις και συμβουλές.
Το μότο τους είναι: Ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής! (Απλό και διαχρονικό!)

Κέντρο Ενόρασης, διόρασης, αστρολογικό κέντρο, ζώδια προβλέψεις, ωροσκόπος, αστρολογικός χάρτης, ερωτική συναστρία, επανασύνδεση

Κέντρο Ενόρασης

Έγκριτοι αστρολόγοι και μέντιουμ από Ελλάδα και Κύπρο, χαρισματικοί στη μέθοδο της Ενόρασης, σας περιμένουν σε ένα από τα πιο επιτυχημένα κέντρα συμβουλευτικής αστρολογίας.

Έγκυρες και αλάνθαστες αποκαλύψεις για κάθε σου απορία. Σωστές απαντήσεις σε κάθε σου ερώτημα σε οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί.

Τηλεφώνησε τώρα στο 875.5000.985 και μάθε χωρίς υπέρογκες χρεώσεις και αχρείαστες αναμονές τα πάντα για την ζωή σου, τα οικονομικά σου, τα αισθηματικά σου, τα επαγγελματικά σου.

Αστρολόγος αστρολογία μέλλον τηλεφωνικές προβλέψεις επαναφορά προσώπου επανασύνδεση γάμος Προβλέψεις Ταρώ

Αστρολόγος Μάριος Πανταζής

Διάλεξε τον σωστό δρόμο για την επιτυχία σου έχοντας τους καλύτερους συμβούλους δίπλα σου.

Ο Μάριος Πανταζής και η ομάδα του θα σας αποκαλύψουν όλες τις αστρολογικές εξελίξεις της μέρας και με μια κλήση μπορείς να μάθεις πώς θα σε επηρεάσουν προσωπικά, οικογενειακά, οικονομικά κτλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει αρκετή ζήτηση για την συγκεκριμένη τηλεφωνική γραμμή. Γι' αυτό αν δεν πάρετε γραμμή με την πρώτη προσπάθεια δοκιμάστε ξανά!!!

Ιστοσελίδα: www.anadromos.gr

Ονειροκρίτης, ερμηνεία ονείρων, μελλοντολόγος, αστρολόγος, μέντιουμ, ζώδια, αριθμολόγοι, αστρολόγοι,

Ονειροκρίτης

Ονειροκρίτης – μια πανάρχαια επιστήμη. Λένε ότι τα όνειρα που βλέπουμε είναι ο καθρέφτης του μέλλοντός της ζωής μας. Οι φόβοι, τα πάθη, οι ανασφάλειες, οι δύσκολες στιγμές και πολλά άλλα.

Με στοιχεία της ζωής μας από το παρελθόν για το μέλλον και με την καθοδήγηση των συνεργατών της υπηρεσίας του 875.5000.991 έφτασε η στιγμή να μάθεις μέσα από την σωστή και έγκυρη ερμηνεία ονείρων, όλες τις πληροφορίες για τα όνειρα σου. Οι συνεργάτες της υπηρεσίας υπόσχονται... 100% επιτυχία.

www.oneirokritis.eu

κύπρος, αστρολογία, κύπρος τηλεφωνική πρόβλεψη, συμβουλευτική αστρολογία, μέντιουμ, χαρτομαντεία, διόραση, μέντιουμ
μέντιουμ, διόραση, γαμος, εργασία, Ταρώ, χαρτομαντεία, τηλεφωνικές προβλέψεις, μέντιουμ
οροσκόπος, αστρολόγοι, μέντιουμ, τηλεφωνικές προβλέψεις, ονειροκρίτης, πρόβλεψη, μέλλον, τηλεφωνική επικοινωνία μέντιουμ
ερωτική συναστρία, ενόραση, ταρώ, χαρτομαντεία, διόραση, μέντιουμ
Κινέζικη αστρολογία, κινέζικο οροσκόπιο,  Ταρώ, χαρτομαντεία, τηλεφωνικές προβλέψεις, μέντιουμ
ινδική αστρολογία, ινδία, ονειροκρίτης, πρόβλεψη, μέλλον, τηλεφωνική επικοινωνία μέντιουμ
καρμικές σχέσεις, καρμική σχέση, ερωτική συναστρία, ενόραση, ταρώ, χαρτομαντεία, διόραση, μέντιουμ
αστρολόγοι, μέντιουμ, ταρωμαντεία, χαρτομαντεία, αστρολογία, ζώδια, τηλεφωνικές προβλέψεις,Κινέζικη αστρολογία, κινέζικο οροσκόπιο,  Ταρώ, χαρτομαντεία, τηλεφωνικές προβλέψεις, μέντιουμ
mellontologos, μελλοντολόγος ιοκάστη, μέντιουμ, αστρολογος, αστρολογικό, τάρωινδική αστρολογία, ινδία, ονειροκρίτης, πρόβλεψη, μέλλον, τηλεφωνική επικοινωνία μέντιουμ
αριθμολογία, αριθμολόγος πιθαγορείου, ερωτική συναστρία, ενόραση, ταρώ, χαρτομαντεία, διόραση, μέντιουμ
αστρολόγοι, αστρολογία, αστρολόγοι τηλέφωνα, μέντιουμ, μέντιουμ προβλέψεις, Κινέζικη αστρολογία, κινέζικο οροσκόπιο,  Ταρώ, χαρτομαντεία, τηλεφωνικές προβλέψεις, μέντιουμ
αστρολόγος, ζώδια, καρμική σχέση, επανασύνδεση, επαναφορά προσώπου,ινδική αστρολογία, ινδία, ονειροκρίτης, πρόβλεψη, μέλλον, τηλεφωνική επικοινωνία μέντιουμ
μέντιουμ, τηλέφωνα μέντιουμ, πρόβλεψη μέντιουμ, δυνατά μέντιουμ, τηλεφωνική πρόβλεψη μέντιουμ, έλληνες μέντιουμ, μέντιουμ αθήνα, μέντιουμ θεσσαλονίκη, μέντιουμ μακεδονία, μέντιουμ κύπρος

Ευκαιρίες Καριέρας

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι η ομάδα μας μεγαλώνει!

Έχεις γνώσεις Αστρολογίας, Χαρτομαντείας ή κάποιας άλλης Μελλοντολογικής τεχνικής; Η ομάδα μας μεγαλώνει και θα ήταν χαρά μας να γνωριστούμε και να εξετάσουμε το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας. 

Το Αστρολογικό μας Κέντρο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας στην Πλατεία Κλαυθμώνος και παρέχει τηλεφωνικές υπηρεσίες προβλέψεων ενώ σύντομα θα επεκταθεί σε διάφορους νέους τομείς όπως οι προσωπικές προβλέψεις που θα γίνονται στο χώρο μας, η παραγωγή αστρολογικών άρθρων, η δημιουργία τηλεοπτικών παραγωγών με θέμα τις προβλέψεις με τη μέθοδο της Αστρολογίας, τις κάρτες Ταρώ, την Χαρτομαντεία και άλλα. 

Μια Ευκαιρία Καριέρας για χαρισματικά άτομα με εμπειρία ή για άτομα που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον τομέα της Μελλοντολογίας. 
Επικοινώνησε μαζί μας και ίσως ταιριάζεις στην ομάδα μας!  

Ζητούνται αστρολόγοι μέντιουμ χαρτομαντεία ταρώ συναστρία τηλεφωνικές προβλέψεις
Ταρώ
Χρέωση

Από Σταθερό 1,56/λεπτό, από Κινητό 1,75/λεπτό
(με ΦΠΑ + Τέλος σταθερής ή Κινητής Τηλ/νίας, όπου ισχύει)
H υπηρεσία παρέχεται για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Οι προβλέψεις απειχούν προσωπικές απόψεις. Η φωτογράφιση είναι ενδεικτική.