Προβλέψεις Λενορμαν

Τα χαρτιά που προορίζονται για την μαντική πρέπει να φυλάσσονται αποκλειστικά για αυτό το σκοπό και να μην χρησιμοποιούνται για άλλους λόγους, επειδή, όπως και καθετί άλλο, συλλαμβάνουν επιρροές και ποτίζονται με ορισμένες αόρατες αλλά χειροπιαστές ιδιότητες, ανάλογα με την χρήση τους. Πριν ξεκινήσουμε να διαβάζουμε τα χαρτιά για τους άλλους καλό θα ήταν να εξασκηθούμε στο ανακάτεμα και το ρίξιμό τους και να έχουμε τον κατάλογο των εννοιών τους κοντά μας. Δοκιμάστε να τα ρίξετε για εξάσκηση μερικές φορές έχοντας μια συγκεκριμένη ερώτηση στο νου σας και δείτε αν μπορείτε να βρείτε την λύση μελετώντας τα χαρτιά που είναι στρωμένα μπροστά σας.

Η τέχνη της ανάγνωσης των χαρτιών σηµαίνει:

α. να ερµηνεύουµε σωστά τη βασική σηµασία κάθε χαρτιού, και
β. να αντιλαµβανόµαστε πώς επηρεάζουν τα διπλανά χαρτιά τη βασική σηµασία.

Πρέπει λοιπόν, εκτός από την πρωταρχική ανάγνωση κάθε χαρτιού, να λαµβάνουµε σοβαρά υπόψη και τη σύνδεση µε τα υπόλοιπα χαρτιά. Ο συνδυασµός αυτών των δύο µας δίνει τη συνολική εικόνα, και ως εκ τούτου την απάντηση στο ερώτηµά µας. Ωστόσο, καλό είναι να µην µένετε στην προφανή πρώτη ανάγνωση. Προσπαθήστε να χρησιµοποιήσετε το ένστικτο και τη διαίσθησή σας για να αποκωδικοποιήσετε τη σχέση ανάµεσα σ' αυτό που σας λένε τα χαρτιά και στη δική σας ζωή τη συγκεκριµένη στιγµή. 


Αν θέλετε τη δική σας προσωπική πρόβλεψη με τις κάρτες Λενορμάν, τότε όπου κι αν είστε στην Ελλάδα καλέστε μας στο τηλέφωνο 901.901.5185 οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας κι εμείς θα ρίξουμε τις κάρτες για να βρούμε παρέα τις απαντήσεις, τις λύσεις ή τις αποκαλύψεις που ζητάτε. 

Μελλοντολόγος Αστρολόγος, μέντιουμ, ζώδια, αστρολόγοι, ζωντανές προβλέψεις, συναστρία, επανασύνδεση, επαναφορά σχέσης, μέλλον, ωροσκόπος, ταρώ, χαρτομαντεία, δωρεάν τηλεφωνικές προβλέψεις, μέλλον, ελλάδα

Κάλεσε από Κύπρο

Μίλησε από Κύπρο με τους καλύτερους έλληνες αστρολόγους και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Η μελλοντολογία είναι εδώ για να σε βοηθήσει με τον τρόπου που εσύ θα επιλέξεις. Είτε με την μέθοδο της αστρολογίας, είτε με την χαρτομαντεία, είτε με την τράπουλα ταρώ, όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για σένα κάθε στιγμή.

Δοκίμασε κι εσύ να μιλήσεις με τους συνεργάτες μας, και ίσως βρεις τον αστρολογικό σύμβουλο της ζωής σου!

Αστρολόγοι, Μέντιουμ, ταρώ, ερμηνεία ονείρων, ονειροκρίτης, αριθμολογία, μελλοντολόγος, μελλοντολογία, αστρολόγος, αστρογικά, συναστρία, επαναφορά, επανασύνδεση

Astrologoi.com

Οι αστρολόγοι υπάρχουν στον πλανήτη Γη από αρχαιοτάτων χρόνων. Η πορεία τους είναι καταγεγραμμένη σε ιστορικά ντοκουμέντα και είναι αδιαμφισβήτητη.
Οι astrologoi.com βρίσκονται κοντά σας δύο δεκαετίες. Σε αυτό τον χρονικό ορίζοντα – όσο μικρός κι αν φαντάζει σε σχέση με την ιστορία της αστρολογίας και των άλλων μελλοντολογικών επιστημών – καταφέραν να καταξιωθούν και να αγαπηθούν από το κοινό της χώρας που καθημερινά τους εμπιστεύεται τα προβλήματά του και ζητά λύσεις. 

Αστρολογία, αστρολόγος, μέντιουμ, αστρολογικό, ωροσκόπος, ζώδια, λένορμαν, τράπουλα, ταρώ, χαλ, ανάδρομος,  τηλεφωνικές προβλέψεις, δωρεάν προβλέψεις

Κέντρο Μελλοντολογίας

Διπλωματούχοι αστρολόγοι - μελλοντολόγοι της συγκεκριμένης τηλεφωνικής γραμμής έχουν αποσπάσει αρκετές φορές βραβεία διεθνών οργανισμών και κυρίως πολλά θετικά σχόλια από το κοινό για τις υπηρεσίες τους. 
H Ιωάννα Βλάχου και οι συνεργάτες της, με τις γνώσεις και τη διορατικότητά τους θα σε βοηθήσουν να βρεις το δρόμο σου με απλές και κατανοητές προβλέψεις και συμβουλές.
Το μότο τους είναι: Ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής! (Απλό και διαχρονικό!)

ερωτική συναστρία, ενόραση, ταρώ, χαρτομαντεία, διόραση, μέντιουμ
αστρολόγος, φίλιππος, μελλοντολογία, Κινέζικη αστρολογία, κινέζικο οροσκόπιο,  Ταρώ, χαρτομαντεία, τηλεφωνικές προβλέψεις, μέντιουμ
ανάδρομος, ανάδρομος ερμής, αστρολογία, ινδική αστρολογία, ινδία, ονειροκρίτης, πρόβλεψη, μέλλον, τηλεφωνική επικοινωνία μέντιουμ
ερωτική συναστρία, ενόραση, ταρώ, χαρτομαντεία, διόραση, μέντιουμ
Κινέζικη αστρολογία, κινέζικο οροσκόπιο,  Ταρώ, χαρτομαντεία, τηλεφωνικές προβλέψεις, μέντιουμ
ινδική αστρολογία, ινδία, ονειροκρίτης, πρόβλεψη, μέλλον, τηλεφωνική επικοινωνία μέντιουμ

Ευκαιρίες Καριέρας

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι η ομάδα μας μεγαλώνει!

Έχεις γνώσεις Αστρολογίας, Χαρτομαντείας ή κάποιας άλλης Μελλοντολογικής τεχνικής; Η ομάδα μας μεγαλώνει και θα ήταν χαρά μας να γνωριστούμε και να εξετάσουμε το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας. 

Το Αστρολογικό μας Κέντρο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας στην Πλατεία Κλαυθμώνος και παρέχει τηλεφωνικές υπηρεσίες προβλέψεων ενώ σύντομα θα επεκταθεί σε διάφορους νέους τομείς όπως οι προσωπικές προβλέψεις που θα γίνονται στο χώρο μας, η παραγωγή αστρολογικών άρθρων, η δημιουργία τηλεοπτικών παραγωγών με θέμα τις προβλέψεις με τη μέθοδο της Αστρολογίας, τις κάρτες Ταρώ, την Χαρτομαντεία και άλλα. 

Μια Ευκαιρία Καριέρας για χαρισματικά άτομα με εμπειρία ή για άτομα που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον τομέα της Μελλοντολογίας. 
Επικοινώνησε μαζί μας και ίσως ταιριάζεις στην ομάδα μας!  

Ζητούνται αστρολόγοι μέντιουμ χαρτομαντεία ταρώ συναστρία τηλεφωνικές προβλέψεις
Ταρώ
Χρέωση

Από Σταθερό 1,56/λεπτό, από Κινητό 1,75/λεπτό
(με ΦΠΑ + Τέλος σταθερής ή Κινητής Τηλ/νίας, όπου ισχύει)
H υπηρεσία παρέχεται για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Οι προβλέψεις απειχούν προσωπικές απόψεις. Η φωτογράφιση είναι ενδεικτική.